Oppdag en ekte indisk kafé som ligger midt i kulturhuset Nordkraft.Opplev den  eksotiske stemningen i det stemningsfylte lokale, preget av moderne indisk grafikk kombinert med fortidens mysterier og originale effekter.


For å oppnå den optimale smaken har initiativtakerne til konseptet headhuntet indiske kokker med lang erfaring i grunnleggende indisk mat, samt hentet inspirasjon fra opphold på indiske restauranter i Irland, hvor man har tilpasset smakene til europeiske ganer.


Du kan også få den autentiske indiske opplevelsen hvor krydderne og sterkheten ikke blir spart på, bare
be om “original indian style” når du bestiller og for bare 10 kr ekstra per bestilling får du den den fulle eksotiske opplevelsen. Etter middagen kan du nyte deilig hjemmelaget is. Mumbai Café produserer italienskinspirert iskrem i sitt eget lille iskremmeieri, Nordkraft is.

”Restauranten var lokalisert i et stort konsertlokale med et industrielt preg. Dette var veldig spennende. Under middagen fikk vi historien bak indisk mat og fakta om det indiske kjøkken av restauranteieren, dette gjorde måltidet til en helhetlig opplevelse.” @tigerbeth

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev og få tips til gode ferieopplevelser og aktuelle arrangementer i Aalborg.