Turen til Danmark var Helt Fantastisk fra begynnelse til slutt! Vi ble så godt tatt imot overalt hvor vi kom og servicen var helt fantastisk! Båten var helt perfekt for oss med små barn og ungene koste seg stort i lekerommene, og ute på dekk. Båten hadde utrolig god mat.

Nordsøen oceanarium var utrolig kult og vi lærte så mye både små og store. Jeg var utrolig positivt overrasket over hvor bra det var. Det var veldig bra lagt opp for hele familien og vi var alle veldig fasinert over alt de har fått til.

Dyreparken var full av fantastiske dyr og parken var veldig godt lagt opp for at man kan komme seg lett frem med flotte aktiviteter og lekeområder for de små. Ungene storkoste seg og det gjorde vi voksne også.

 

Klatreparken var utrolig spennende! Våre tvillinger på 4 trivdes utrolig godt der og de fikk virkelig prøvd seg fysisk! De kunne holdt på hele dagen om de fikk lov. Minstejenta på 2 var nok helt på grensa, men den første løypa var supergøy og vi koste oss så mye som en familie oppe i trærne.

 

Fårup var vanvittig gøy for hele familien. Vi koste oss så mye i parken og vi gleder oss til å dra tilbake. Karuseller og morro, og mye godt å spise!!! Helt perfekt!

Spisestedene vi var på var vanvittig bra!

Flammen serverte det flotteste koldtbordet ever, med MASSE godt kjøtt og utrolig mye tilbehør! Og servicen var helt fantastisk!
God stemning også!

Street Food var virkelig noe for seg selv! Har ikke opplevd maken til konsept før, og vi bare digget stedet! Og ikke bare var det fantastisk god mat med stort utvalg, men det var et utrolig koselig lekeområde for ungene. Det gjorde at vi voksne kunne nyte maten og selskapet enda mer, og dette er en plass vi garantert vil besøke igjen! Tommel opp!!

Det siste spisestedet fikk vi dessverre ikke opplevd så mye av, men maten var veldig god, og det lå på en veldig sentral og fin plass i Aalborg.

First Hotell var vi vanvittig fornøyde med! Hotellrommet var stort, luftig, delikat og det var en unik utsikt! Veldig flott lagt opp for en familie på 5! Og badekaret var en stor suksess! Deilige senger også. Frokosten var veldig god og vi var kjempefornøyde med utvalget i frokostbuffeten.

 

Vi hadde 3 minnerike og uforglemmelige dager i Aalborg, og vi takker dere stort for denne turen. Tusen hjertelig takk for en fantastisk opplevelse av alt det kule som Aalborg har å tilby!

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev og få tips til gode ferieopplevelser og aktuelle arrangementer i Aalborg.