Comwell Hvide Hus ligger naturskjønt til, bare noen hundre meter fra Aalborg jernbanestasjon ved siden av byens største park, Kildeparken.


Comwell Hvide Hus sin frokostrestaurant ligger i 15. etasje og tilbyr en fantastisk utsikt over Aalborg by, som kan nytes sammen med de kulinariske opplevelsene på restaurantens meny.


Hotellet har et treningssenter i første etasje. Det er gratis parkering for konferanse- og forretningsgjester på hotellet. Vanlige hotellgjester kan parkere mot et gebyr på 75 DKK.


Comwell Hvide Hus Aalborg har 198 smakfullt innredede rom. Alle rommene har blitt renovert de siste årene og har badekar og toalett, TV, telefon, balkong, minibar og trådløst internett.

”Da vi åpnet døren til rommet vårt, gispet vi begge to. Wow! For ett fantastisk og luksuriøst rom vi hadde fått! To baderom, en stor deilig seng og en enormt fin utsikt over byen. Vi bodde nemlig i 12 etg. Vi er utrolig takknemlige for servicen vi fikk.” @homebycamilla_j

“Hotellet hadde enn nydelig lobby, med bar og restaurant ved siden, møblene og belysningen var fin, skikkelig bra atmosfære.” @lenaegelaand

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev

Tilmeld deg vårt nyhetsbrev og få tips til gode ferieopplevelser og aktuelle arrangementer i Aalborg.